Restaurant Interior Design | Georges Restaurant, Centre G. Pompidou, Paris - France Designed By RFR Engineers

As part of the renovation of the Centre Georges Pompidou, the draft Brendan MacFarlane and Dominique Jakob was chosen for the restaurant on the fifth floor.

The specificity of the project lies in the transformed continuity of the frame of the false floor in shell around the volumes of the different activities and atmosphere of the restaurant. These forms were not selected based tooling, material or structure.
The choice of aluminum due to its ductility forming, ease of welding and shaping. The sheets are formed in the hydraulic press ball end, before being applied against the couple, following a traditional shipyard and welded together. The surface, made uniform by blasting, diffuse and reflected light

The installation site is landlocked, the shop fabrication of the shells has been limited by the size of the elevator building and has imposed an important work of shaping on the site.....more

No comments:

Post a Comment